4.-14.7. OULU

Toriparkki, Torinranta

Suosittu Street Food Fiesta -tapahtuma tarjoilee tänäkin kesänä herkullista ruokaa ja kulttuuria ilman rajoja ympäri Suomen. Tapahtuma on kaikille avoin ja sopii kaikenikäisille. Kiertueen kaikilla paikkakunnilla nautitaan rennosta kaupunkikulttuurista ja maittavista ruoista.

Kiertuekalenteri uusiutui tälle kesälle hieman, mutta mukana on monia aiemmilta vuosilta tuttuja paikkakuntia, kuten Oulu. Oulussa tapahtuma viihtyy tänä kesänä 11 päivää. Street Food Fiesta kiersi Suomea ensi kertaa kesällä 2017. Kiertuetta luotsaa aiempien vuosien tapaan Ali Chehboun.

Kansainvälisiä herkkuja 

Street Food Fiestan kojuissa on tarjolla tarkkaan valittu valikoima herkullisia ruokia paikan päällä nautittavaksi ja kotiin vietäväksi. Mukana kiertueella ovat suursuosion saavuttaneet kreikkalaiset gyrokset sekä Twirlyn rullajäätelöt. Uutuutena kiertueella on La Garçonne -koju, josta saa tuoretta kahvia, perinteisiä ranskalaisia täytettyjä patonkeja sekä panineja. Toinen uusi tulokas kiertueella on italialainen koju, josta voi ostaa paistettua kalaa ja vihanneksia. Lisäksi tapahtumassa voi herkutella esimerkiksi amerikkalaistyylisillä hampurilaisilla. Italialaisia makuja löytyy squizza-kojulta. Nämä neliönmalliset pizzat tuovat tuulahduksen Roomasta.

Oulun tapahtuma Facebookissa: facebook.com/events/644792815938594/

 


Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Seuraa meitä Facebookissa!

Ajankohtaisimmat uutiset ja ennakkotunnelmia löydät Facebook-sivultamme.

FACEBOOK »

#streetfoodfiesta

Seuraa Instagramissa

#streetfoodfiesta

© Street Food Fiesta

Web Design Niku Creative