4.-8.7. OULU

Toriparkki, Torinranta

Tapahtuma Facebookissa: www.facebook.com/events/1180005378799790/


 

Makuja maailmalta Oulun Torinrannassa

Street Food Fiesta on kiertänyt Suomea toukokuusta alkaen ja nyt vuorossa on Oulu. Tapahtuma on kaikille avoin kesätapahtuma ja sopii kaikenikäisille. Tapahtumassa nautitaan rennosta kaupunkikulttuurista ja ihanista ruoista.

Street Food Fiesta kiersi Suomea ensi kertaa kesällä 2017. Kiertuekalenteri uusiutui tälle kesälle hieman, mutta mukana on monia viime vuodelta tuttuja paikkakuntia. Kiertuetta luotsaa Ali Chehboun.

Kreikkalainen kylä ja kansainvälisiä herkkuja

Street Food Fiestan mukana saapuu tänä kesänä Greek Village. Kreikkalaisen kylän viidestä kojusta voi ostaa esimerkiksi herkullisia gyroksia, maittavaa moussakaa, lihavartaita ynnä muita perinteisiä ruokia. Kylässä on myös kreikkalainen kahvila, leipomo ja kauppa, joiden valikoimissa on Kreikasta tuttuja tuotteita: oliiveja, mausteita, öljyjä, hunajaa sekä kahvia ja leivonnaisia paikan päällä nautittavaksi tai kotiin vietäväksi.

Tarjolla monipuolinen valikoima muitakin herkkuja

Aasialaisia vivahteita löytyy wokin ja rullattavan jäätelön muodossa. Texasin makuja voi maistella Jack's Smokin' Burgers -kojulla, jossa hampurilaisen väliin laitetaan Jack Daniels barbeque-kastiketta – tämä kastike on nyt ensiesittelyssä Suomessa. Lisäksi tarjolla on tuorepuristettuja mehuja ja herkkuja hattarasta popcorniin. Edellä mainittujen kojujen lisäksi tapahtumassa ovat mukana viime vuodelta tutut kojut sekä paikkakuntakohtaisia myyjiä.

Tervetuloa viihtymään!

Avoinna

Arkisin 10–20
La 10–20
Su 11–17

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Seuraa meitä Facebookissa!

Ajankohtaisimmat uutiset ja ennakkotunnelmia löydät Facebook-sivultamme.

Tutustu »

#streetfoodfiesta

Seuraa Instagramissa

#streetfoodfiesta

© Street Food Fiesta & Choco Festival

Web Design Niku Creative