Kojut

Erilaisia katuruokia ja muita ihania herkkuja!

Street Food Fiestan tarjonta on runsasta ja moneen makuun sopivaa. Halusitpa syödä maukasta katuruokaa paikan päällä, herkutella makeasti tai ostaa ruokaa kotiin syötäväksi tai kokattavaksi, tarjonta ei petä.

Tapahtumissamme on myös joukko suomalaisia myyjiä herkullisine tuotteineen. Kojuista löydät aitoja makuja pientuottajilta.

Kansainvälisiä herkkuja moneen makuun

Vuoden 2021 kiertueella on mukana Arepera Bros -koju, josta saa herkullista venezuelalaista ruokaa sekä kestosuosikit, kuten kreikkalaiset gyrokset sekä Twirlyn rullajäätelöt. Myös viime kesältä tuttu La Garçonne -koju tekee paluun. Kojusta saa tuoretta kahvia, perinteisiä ranskalaisia täytettyjä patonkeja sekä panineja. Lisäksi tapahtumassa voi nautiskella esimerkiksi amerikkalaistyylisillä hampurilaisilla sekä iki-ihanilla churroilla. Italialaisia makuja löytyy squizza-kojulta, josta voi ostaa neliönmallisia, roomalaistyylisiä pizzoja.

Koronavirustilanne saattaa vaikuttaa kansainvälisten kojujen määrään ja valikoimaan paikkakuntakohtaisesti. Street Food Fiestan kojuissa on tarjolla herkullisia ruokia paikan päällä nautittavaksi ja herkkuja kotiin vietäväksi. Joillakin paikkakunnilla saattaa olla myös paikallisia myyjiä laadukkaine tuotteineen.

Katso video muutaman vuoden takaa, kun Yle Pohjanmaa vieraili Kokkolan tapahtumassa.

 


Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Seuraa meitä Facebookissa!

Ajankohtaisimmat uutiset ja ennakkotunnelmia löydät Facebook-sivultamme.

FACEBOOK »

#streetfoodfiesta

Seuraa Instagramissa

#streetfoodfiesta

© Street Food Fiesta

Web Design Niku Creative