Info

HYVÄ ASIAKAS

Pyydämme asiakkaita noudattamaan ohjeita turvallisesta asioinnista. Sekä myyjien että asiakkaiden terveys on meille tärkeää, ja siksi haluamme huolehtia asioinnin turvallisuudesta. On tärkeää, että kaikki tekevät osuutensa.

  • Ethän tule tapahtuma-alueelle, jos olet kipeä tai voit huonosti.

  • Pese kädet vedellä ja saippualla huolellisesti.

  • Käytä alkoholipohjaista käsihuuhdetta, jos et voi pestä käsiäsi.

  • Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.  

  • Yski ja aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan ja laita nenäliina heti roskiin. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yksi tai aivasta hihaan, älä käsiisi.

  • Vältä myytävien tuotteiden turhaa koskettelua.

  • Muista turvavälit muihin ihmisiin. Suosittelemme 1–2 metriä.

KIITOS!

 


Koronaviruksella vaikutuksia Street Food Fiesta -kiertueeseen

COVID-19-pandemia vaikuttaa tällä hetkellä moniin lähitulevaisuuden suunnitelmiin. Suomen hallituksen päätöksellä yli 500 hengen tapahtumia ei saa järjestää 31.7.2020 asti.

Street Food Fiesta -kiertueen tapahtumien osalta se tarkoittaa muutoksia kiertueaikatauluun. Kiertuetta ei tällä hetkellä olla kokonaan peruuttamassa, koska Suomen hallituksen rajoitukset eivät ulotu elo-syyskuulle. Loppukiertueen osalta järjestelyt etenevät normaalisti poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta.

Seuraamme tarkasti tilanteen kehittymistä ja toimimme Suomen viranomaisohjeistusten mukaisesti. Mikäli Suomen viranomaiset päättävät jatkaa rajoituksia heinäkuun jälkeen, kiertueemme loputkin tapahtumat joudutaan peruuttamaan. Jos kiertueeseen tulee muutoksia, tiedotamme sosiaalisen median kanavillamme sekä verkossa. Nyt on tärkeää, että noudatamme kaikki yhdessä rajoituksia ja hidastamme näin viruksen leviämistä.

TUTUSTU KIERTUEEN AIKATAULUUN TÄSTÄ.Hyvät myyjät,

koronaviruspandemia on pakottanut meidät tarkistamaan suunnitelmamme tälle vuodelle. Koska kaikki yli 500 ihmisen julkiset tapahtumat on peruutettu heinäkuun loppuun asti, emme voi järjestää kiertuetta kokonaan. Päivitämme aikataulua loppukesälle ja ilmoitamme mahdollisimman pian vuoden 2020 tapahtumakalenterin viimeisimmästä versiosta.

Toivomme, että olette kaikki turvassa!Ruoka- ja kulttuuritapahtuma, joka on kiertänyt Suomea vuodesta 2017

Tapahtuma saapuu kesällä 2020 suomalaisiin kaupunkeihin ja tuo mukanaan ruoan lisäksi myös kulttuuria ja musiikkia yli rajojen.

Tapahtumaan on mahdollista hakea mukaan myyjäksi ja osallistua joko yhteen tai useampaan kaupunkiin. 


Mukana myös Street Art Stage, jonne haemme ohjelmaa ja esiintyjiä. 

 


Pidätämme oikeuden muutoksiin.

#streetfoodfiesta

Seuraa Instagramissa

#streetfoodfiesta

© Street Food Fiesta

Web Design Niku Creative